INSCHRIJVINGEN


Elk kind is welkom bij ons. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en ouders een juiste schoolkeuze maken en kunnen kiezen voor een school waar ze zich goed voelen. Een school leer je kennen door op bezoek te gaan en te kijken en voelen wat er leeft. Daarom nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek of een rondleiding door de school.

Zodra je als ouder een school gevonden hebt waar je je goed bij voelt, is het belangrijk dat je kind op tijd ingeschreven wordt. Want om zoveel mogelijk onderwijs op maat te kunnen aanbieden, geldt in onze klassen een maximumcapaciteit en kunnen sommige van onze klassen snel vol zitten.

We vinden het belangrijk dat je al bij de inschrijving al je vragen kunt stellen, zodat je de eerste schooldag zonder zorgen kunt beginnen. We trekken daarom met plezier net zoveel tijd uit als jij (of je ouders) denkt nodig te hebben. Wil je geen wachtende ouders die achter jou staan te trappelen voor hun beurt? Dan kan je een afspraak maken.

Voor het schooljaar 2018-2019 zullen de inschrijvingen starten op 21 april 2018. Je kan dan op de opendeurdag kennis komen maken met onze werking van het eerste en tweede jaar. Je kan dan ook meteen inschrijven. Wil je nadien nog inschrijven? Dan kan je een afspraak maken via 013 35 05 33. Heel wat van onze klassen in de eerste jaren zitten snel vol. Vroeg inschrijven is dus aan te raden.

Ook voor de hogere leerjaren kan je inschrijven vanaf 21 april. Wil je liever eerst kijken hoe we tewerk gaan? Kom dan naar onze openlesavond op 15 mei om 17u.

Waar?
Ons inschrijfteam staat voor je klaar in de Antwerpsestraat 36 in Diest.

Wanneer?
Om voldoende tijd voor je te kunnen uittrekken werken we bij voorkeur op afspraak (013 35 05 33). Spring je toch graag eens binnen op school? Wij zijn er:
Op schooldagen: tijdens de schooluren van 08.30 uur tot 16.30 uur (behalve op woensdagnamiddag)
Tijdens de zomervakantie: van 2 juli t/m 6 juli (behalve op woensdagnamiddag).

Wat meebrengen?

  • identiteitskaart
  • origineel getuigschrift van het basisonderwijs (indien reeds in het bezit)
  • Rapport (indien reeds in het bezit)
  • BaSO-fiche (indien reeds in het bezit)