Samen school maken

Met leerlingen en leerkrachten

Coach en leerlingbegeleiding

Een community wordt bijgestaan door een groep van coaches, leerlingbegeleiding en een zorgcoördinator. Zo halen we het beste uit elke leerling en leerkracht. Samen zoeken we op een constructieve manier naar oplossingen voor problemen.

Leerlingenraad

Heb je graag inspraak in het reilen en zeilen op school? Wil je samen met andere leerlingen de school nog beter maken? Dan is de leerlingenraad beslist iets voor jou!

Je komt op regelmatige basis samen met een aantal leerkrachten om samen te brainstormen en ideeën uit te werken.

Laatstejaarswerking

Ben je een geboren organisator en wil je er mee voor zorgen dat je laatste jaar op De Prins eentje wordt om niet te vergeten? Zet dan je schouders onder: X-mos, galabal, Kemping De Prins, Sinterklaas, …

Met ouders

Oudercomité

Heb jij een mama of papa die graag de handen uit de mouwen steekt en/of graag iets organiseert? Dan is zij of hij de geschikte persoon om ons oudercomité te versterken. Samen met andere ouders organiseren zij allerlei evenementen om de school van leuke extra’s te voorzien. Zo zorgen zij voor de Valentijnsfuif, nemen ze deel aan Levensloop en ondersteunen ze eetdagen en andere activiteiten van de school.

Kroonraad

Onze kroonraad is een denktank voor ouders. 3 tot 4 keer per jaar kom je als ouder samen met de directeurs om mee na te denken over het algemene beleid op een positief-kritische manier. Indien je ouder zich hiervoor kandidaat wil stellen, mogen ze dit melden aan de directie.


Praktisch