Vacatures 2024-2025_UPDATE

Wij motiveren jou!

Ons vak- en hopelijk binnenkort ook dat van jou- is leerlingen motiveren om te leren. We durven ons dus in alle bescheidenheid motivatorexperts te noemen. Niet alleen om leerlingen te laten leren, maar ook om onze leerkrachten elke dag met passie en vuur voor de klas te laten staan. Bij ons sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in een warme groep, die niet alleen voor leerlingen, maar ook voor jou een tweede thuis zal worden. We zorgen ervoor dat je je competent voelt en dat je dankzij persoonlijke aanvangsbegeleiding snel je plaatsje vindt in het geheel. Je krijgt heel wat autonomie om je vak in te vullen en zelf de touwtjes in handen te nemen.

Wij zoeken jou!

We hebben voor het schooljaar 2024-2025 verschillende vacatures als groeiende en bloeiende school. Verschillende vacatures zijn al ingevuld, maar we zoeken nog leerkrachten voor Latijn (HT), Frans (HT), Engels (HT) en Hout (FT). Je kan starten vanaf 1 september. De opdracht loopt tot einde schooljaar. We kijken er alvast naar uit om samen met jou het nieuwe schooljaar in te gaan!

Vind jij ons?

Bij ons tellen warmte en passie, geen ingewikkelde procedures. Je kan gericht solliciteren per vak. Je bezorgt ons je CV en motivatie via onderstaande e-mailadressen.

Voor het vak:

  • Latijn (HT-master)

Solliciteren via tom.hoeyberghs@adite.be

Voor het vak:

  • Hout (FT)

Solliciteren via karolien.leemans@adite.be

Voor de vakken (liefst gecombineerd):

  • Engels (HT)
  • Frans (HT)

Solliciteren via joeri.buttiens@adite.be

Wij nemen gauw contact met je op voor een persoonlijk gesprek.